September 25, 2023

Ook de Bentley Bentayga facelift ontkomt er niet aan

Na de G-Klasse lijkt de Bentley Bentayga het vaakst slachtoffer van tuning door Mansory en dergelijken. Dan kon de facelift dus ook niet achterblijven.

De Bentley Bentayga was een schot in de roos voor het Britse merk. De auto is ook eigenlijk perfect voor een merk als Bentley: ruime zit, lekker hoog en opvallend en ook het comfort en totaal gebrek aan sportieve pretenties (we vergeten de Speed even) zorgt ervoor dat de Bentayga helemaal niet zulke heiligschennis is. Omdat toch veel mensen zaten te wachten op een luxe SUV van een merk als Bentley, werd het zowat lopende bandwerk om de auto te kunnen produceren.

Onderscheid
Je krijgt dan echter snel het probleem dat er plekken zijn op de wereld waar je de kans hebt om een andere Bentayga tegen het lijf te lopen. En dat kan natuurlijk absoluut niet: jij moet de beste hebben. Gelukkig zijn er manieren waarop je zelfs een Bentley Bentayga eruit kunt laten springen.

Mansory
Klop bijvoorbeeld eens bij Mansory aan voor tuning voor je Bentley Bentayga. De controversiële Duitse tuner heeft het nodige aantal ‘oude’ Bentayga’s al voorzien van extra opsmuk. De Bentayga is recent vernieuwd middels een facelift en je kunt al raden wat de designers bij Mansory te wachten stond. Het resultaat is ondertussen onder ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *